'Ik vertrek niet bij PSG voordat we de Champions League hebben gewonnen'
Argentijnse spelmaker wil belofte bij contractondertekening nakomen

'Ik vertrek niet bij PSG voordat we de Champions League hebben gewonnen'

16-09-2014 14:27

Javier Pastore is niet van plan om te vertrekken bij Paris Saint-Germain alvorens hij de Champions League gewonnen heeft met de Franse club. Die wens uitte de Argentijnse spelmaker bij zijn contractondertekening, drie jaar geleden.

De 25-jarige international van Argentinië maakte in 2011 voor een bedrag van 42 miljoen euro de overstap van Palermo naar de Franse hoofdstad. Op het moment dat hij zijn handtekening zette, deed hij clubeigenaar Nasser Al-Khelaifi een belofte. "Toen ik mijn contract tot 2016 ondertekende in Parijs zei ik tegen Nasser dat ik zou blijven tot we de Champions League gewonnen zouden hebben", onthult Pastore in gesprek met L'Equipe.

Pastore, bezig aan zijn vierde seizoen in Parijs, heeft het topniveau dat hij etaleerde in Italië nog niet kunnen laten zien bij PSG. De Argentijn, die afgelopen seizoen een plekje daalde in de Franse pikorde, kwam pas tot achttien competitietreffers namens PSG. De Franse club, die ondanks verwoedde pogingen steeds vroegtijdig sneuvelde in het miljoenenbal, trapt de Champions League van dit seizoen woensdag op gang met een bezoek aan Ajax.