Middenvelder van Lokeren na drukke periode: Even rust gaat ons goed doen
Overmeire geniet na van prestaties Lokeren in Europa

Middenvelder van Lokeren na drukke periode: "Even rust gaat ons goed doen"

02-09-2014 12:26

Op Daknam leerde men de voorbije weken dat Belgisch en Europees voetbal zwaar zijn om te combineren. Toch zette Lokeren mooie resultaten neer. Het schakelde Hull City in de voorronde van de Europa League uit en speelde gelijk tegen Standard. Door het interlandvoetbal mogen de spelers nu even rustig aandoen. Dat vindt Killian Overmeire niet erg. 

"Het gaat allemaal zo snel. De ene dag vier je nog de kwalificatie en een dag later moet de focus al bij de volgende wedstrijd liggen. Veel tijd om daar even bij stil te staan, is er niet. Deze week ga ik er dus wel even van genieten", aldus Overmeire in Het Nieuwsblad.

De combinatie tussen de verschillende competities is niet zo simpel volgens de middenvelder.  "We kunnen wel zeggen dat de focus er is en dat we klaar zijn voor een competitiewedstrijd na een Europees duel, maar we moeten het nog altijd zien te realiseren. In die eerste helft tegen Standard bleek dat we er dus niet klaar voor waren. Het was wel een goeie les voor ons. De volgende keer mag ons dat niet meer overkomen."

Nu mogen Overmeire en co even rusten door het interlandvoetbal. "Even uitrusten zal ons goed doen, want er wacht ons nog een loodzwaar programma. We moeten onze batterijen opladen zodat we klaar zijn voor de competitie, de beker en de Europa League."