Spits verlaat Van Gaal voor Real Madrid: Dit is een droom die uitkomt
"Ik wil prijzen winnen met Real Madrid"

Spits verlaat Van Gaal voor Real Madrid: "Dit is een droom die uitkomt"

02-09-2014 09:50
2

Real Madrid verraste maandag met het aantrekken van Manchester United-reserve Javier Hernandez. Voor de Mexicaan gaat daarmee een droom in vervulling, vertelde hij na zijn presentatie in het Bernabeu. 

Real huurt Hernandez voor één seizoen, nadat de aanvaller er op Old Trafford niet in slaagde om Louis van Gaal van zijn kwaliteiten te overtuigen. "Ik ben blij om hier te zijn en Real Madrid dankbaar voor de kans die ze me geven", reageerde de 26-jarige voetballer op zijn transfer. "Ik ga er alles aan doen om het team te helpen. Spelen voor Real Madrid is een droom die uitkomt. Iedereen in de wereld kent deze club, het is de grootste van allemaal."

Hernandez is niet bang voor de druk bij De Koninklijke, waar hij al wordt vergeleken met zijn legendarische landgenoot Hugo Sanchez. De aanvaller werd tussen 1985 en 1992 liefst vijf keer kampioen van Spanje. "Hij had een grote carrière hier, maar ik wil mijn eigen ding doen en mijn eigen naam vestigen. Ik ga er alles aan doen om het vertrouwen terug te betalen. Ik wil prijzen winnen met Real Madrid", aldus Chicarito.