Man United haalt Falcao met astronomisch salaris naar Old Trafford
Colombiaan eerst een jaar gehuurd van Monaco

Man United haalt Falcao met astronomisch salaris naar Old Trafford

02-09-2014 02:29
18

Manchester United heeft maandagavond op het allerlaatste moment de komst van Radamel Falcao afgerond. De Colombiaanse topspits komt op huurbasis over van AS Monaco. Dat melden The Red Devils via de officiële kanalen.

Manchester United en Monaco bereikten maandagochtend een akkoord over Falcao, die vervolgens het privévliegtuig naar Engeland pakte. Na een medische keuring zette de spits maandag na het vallen van de nacht zijn handtekening onder een huurcontract op Old Trafford.

Hij wordt in eerste instantie gehuurd van AS Monaco. De Mancunians hebben echter een optie tot koop. Hoe hoog het afgesproken bedrag ligt, is niet bekendgemaakt. Volgens Engelse media gaat Falcao liefst 442.000 euro per week (!) verdienen bij Manchester.

In de ploeg van Louis van Gaal zal Falcao een aanval moeten gaan vormen met Robin van Persie en Wayne Rooney, die waarschijnlijk kort achter Falcao en RVP zal gaan spelen. Met het eerder aantrekken van Angel Di Maria is United er de afgelopen weken aanvallend gigantisch op vooruit gegaan. Een centrale verdediger van wereldklasse werd echter niet aangetrokken, al kunnen Marcus Rojo en Daley Blind allebei op die positie uit de voeten.