PSV heeft het gehad met Bakkali en trekt voorstel voor eeuwig in
Eindhovenaren doen geen moeite meer voor Belg

PSV heeft het gehad met Bakkali en trekt voorstel voor eeuwig in

01-09-2014 18:30
16

Het komt niet meer goed tussen PSV en Zakaria Bakkali. De Eindhovense club heeft maandag het contractvoorstel ingetrokken en trekt zijn handen volledig af van de wispelturige Belg.

De leiding van PSV en Bakkali lagen geruime tijd met elkaar overhoop, maar enkele weken geleden leek er een oplossing te komen in de vorm van een nieuw contract. De talentvolle aanvaller weigert echter te tekenen, ondanks dat de Eindhovenaren samen met diverse zaakwaarnemers, advocaten en familie weer veel tijd en energie in hem stopten.

PSV heeft het nu gehad en heeft het voorstel voor eeuwig ingetrokken. Ook Kees Ploegsma junior weigert zijn vingers nog langer te branden aan de Belg, die op zoek moet naar een nieuwe zaakwaarnemer.

Bakkali blijft voorlopig wel speler van Jong PSV, maar of hij nog op speeltijd kan rekenen is zeer de vraag. Het meest waarschijnlijke scenario is dat hij in de winterstop vertrekt, omdat er op de slotdag van de zomerse transferperiode geen interesse is. Het verscheuren van het contract is geen optie, omdat PSV dan het recht op opleidingsvergoeding zou verliezen.