Sobota na sterke tweede helft: “We hadden recht op meer dan een punt”
Pool vergeet wel eerste periode

01-09-2014 14:06

Na een sterke tweede helft wist Club Brugge alsnog een punt te pakken in de topper tegen Anderlecht. Na 2-2 vond Waldemar Sobota dat zijn ploeg eigenlijk nog meer had verdiend.

Op de website van Club Brugge heeft de Pool het eerst over de zwakke 45 minuten van zijn ploeg. “De eerste helft was echt slecht van ons. We leden te veel balverlies en konden te weinig kansen creëren. Club was gewoon niet goed genoeg. Ikzelf en de rest van de ploeg leden te veel balverlies, een reden hiervoor kan zijn dat we niet fris genoeg waren. Misschien is dit nog de nasleep van de wedstrijd donderdag tegen Grasshoppers Zürich."

Na de pauze zagen we volgens Sobota een heel ander Club Brugge. "Tijdens de rust hebben we dan een stevige pandoering gehad van de coach. Hij heeft ons verteld waar we moesten bijsturen in die tweede helft. We kwamen dan ook een pak beter uit de kleedkamer, het was een wereld van verschil. We hebben er echt onze kop voor gelegd om deze terugkeer te bewerkstelligen en hadden eigenlijk zelfs recht op meer dan één punt. We kregen nadien nog genoeg mogelijkheden via Storm en Castillo om te scoren. We konden zo bijna helemaal tevreden van het veld stappen maar het bleef bij een 2-2 gelijkspel. Dan denk ik dat Anderlecht toch met een slecht gevoel richting kleedkamer ging.”