Spanjaard van Club Brugge wil liever niet meer denken aan eerste helft van topper

Spanjaard van Club Brugge wil liever niet meer denken aan eerste helft van topper

01-09-2014 13:59

Club Brugge en Anderlecht deelden op de afgelopen speeldag de punten. Anderlecht liep uit naar 0-2, maar na de pauze deden die van blauw-zwart de netten twee keer trillen. Victor Vazquez denkt liever niet meer terug aan de eerste 45 minuten van de wedstrijd. 

“We wisten dat we voor een comeback moesten zorgen. We waren slecht gestart aan de wedstrijd, maar gelukkig kwamen we terug in de tweede helft. Daarna kregen we zelfs nog genoeg kansen om voor de overwinning te gaan", reageert de Spanjaard op de site van Club Brugge.

"Anderlecht was echt goed in de eerste helft en het wist telkens te scoren na goede acties. Ze waren ook het scherpst aan wedstrijd gestart. Ons middenveld was niet zuiver genoeg en we communiceerden te weinig met elkaar. Anderlecht zorgde voor beweging en deed ons dood. Club moest sterker en harder zijn, meer aanwezig zijn in het spel en de duels winnen."

"In die tweede helft lukte dat dan eindelijk. De twee doelpunten kwamen er via vrije trap en hoekschop. We trainen voldoende op stilstaande fases en de trainers zijn vast tevreden dat dit rendeert. Al bij al ben ik dus tevreden met dit gelijkspel en laten we die eerste helft zo snel mogelijk vergeten.”