Blessure Messi en toptalent domper op perfecte avond voor Barcelona
Argentijn loopt blessure op tegen Villarreal

Blessure Messi en toptalent domper op perfecte avond voor Barcelona

01-09-2014 00:05

Lionel Messi is niet ongeschonden uit de competitiewedstrijd tegen Villarreal gekomen. De Argentijnse aanvaller heeft de hamstring in zijn rechterbeen verrekt.

Dat meldde de Catalaanse ploeg zondag na de benauwde 1-0 overwinning op Villarreal. Messi, die de aangever was bij het doelpunt van Sandro Ramirez, mist vermoedelijk de vriendschappelijke interland van Argentinië tegen wereldkampioen Duitsland komende woensdag. Volgens Barça gaat het om een lichte blessure. Messi klaagde zondagavond ook over een zeurende pijn in zijn heup.

Messi is niet het enige zorgenkindje van Barcelona na het duel met Villarreal. Munir El Haddadi, die vorige week tegen Elche CF debuteerde met een doelpunt, heeft een kneuzing in zijn rechterdijbeen opgelopen.

Na twee speelronden is Barcelona nog zonder puntenverlies in de Primera División. Een fitte Messi en El Haddadi zijn erg welkom om die lijn door te kunnen trekken. Concurrent Real Madrid liep zondagavond tegen een blamerende nederlaag aan bij Real Sociedad (4-2).