Manchester United krijgt impuls: Dit is veel geld om uit te geven aan een speler
"Je krijgt een positieve stimulans omdat het de intenties van de club aantoont"

Manchester United krijgt impuls: "Dit is veel geld om uit te geven aan een speler"

30-08-2014 10:04

Wayne Rooney is erg blij met de komst van Angel Di Maria. Manchester United legde liefst 75 miljoen euro voor de Argentijn neer en volgens Rooney toont dat de bedoelingen van zijn club aan.

De recordaankoop maakte op de trainingen direct indruk op Rooney. "Je zag gelijk zijn kwaliteiten en in mijn ogen is hij de juiste speler voor de club", zegt de aanvoerder, geciteerd door NUsport. "Het is goed voor iedereen. Je krijgt een positieve stimulans omdat het de intenties van de club aantoont als het zo'n grote speler koopt."

De Engelsman verwacht niet dat het enorme prijskaartje als een molensteen om de nek van Di Maria gaat hangen. "Het is veel geld om uit te geven aan een speler, maar hij is het waard. Ik heb hem de afgelopen dagen in actie gezien op de training en hij zal een uitstekende versterking zijn voor ons", aldus Rooney, die ook zijn vertrouwen in Louis van Gaal uitspreekt.

"We hebben natuurlijk een slechte seizoenstart gehad, maar het heeft tijd nodig voordat de filosofie van de manager en zijn manier van spelen ingeslepen zijn. Als dat gebeurt, zullen de resultaten vanzelf komen", besluit de aanvaller.