Wenger heeft me telefonisch laten weten dat hij hem graag wil hebben
Arsenal komt uit bij vreemde naam

"Wenger heeft me telefonisch laten weten dat hij hem graag wil hebben"

27-08-2014 16:42
2

Arsenal voegt in de laatste week van de transferperiode mogelijk een verrassende naam toe aan de selectie. Nikola Zigic staat op het lijstje van The Gunners, claimt zaakwaarnemer Milan Calasan.

Arsène Wenger zit dun in zijn aanvallers door het langdurige wegvallen van Olivier Giroud, die door een serieuze enkelblessure ongeveer drie maanden uit de roulatie is. Een aantal zaakwaarnemers zijn er woensdag als de kippen bij om hun cliënten aan Arsenal te linken, waaronder Calasan. De belangenbehartiger van de clubloze Zigic gooit een balletje op in de Servische media.

"Wenger heeft me dinsdag gebeld. Hij wil Zigic heel graag hebben, zo snel mogelijk. Nikola kan tot het einde van het jaar aan de slag bij Arsenal, met een optie voor nog een extra halfjaar", aldus Calasan. "We gaan zien wat er gaat gebeuren."

Dat het ook daadwerkelijk tot een transfer komt lijkt niet erg waarschijnlijk. Zigic speelde in mei zijn laatste wedstrijd voor Championship-club Birmingham City en staat niet bepaald bekend als een topspits. Bovendien krijgt hij waarschijnlijk geen werkvergunning én heeft Wenger al te kennen gegeven dat de zoektocht naar een nieuwe spits overbodig is. Liever houdt hij Lukas Podolski in Londen.