Di Maria schrijft open brief aan supporters over gedwongen vertrek bij Real Madrid
"De afgelopen periode zijn veel leugens verspreid"

Di Maria schrijft open brief aan supporters over gedwongen vertrek bij Real Madrid

27-08-2014 10:02
5

Angel di Maria heeft in een open brief de supporters van Real Madrid laten weten hoe hij zich voelt over zijn vertrek bij de Spaanse formatie. De Argentijn maakte deze week de overstap naar Manchester United. Di Maria voelde namelijk dat hij niet langer gewenst was bij Real.

"Mijn periode bij Real Madrid is ten einde gekomen", begint de international volgens Sky Sports. "Het is onmogelijk om al mijn ervaringen bij de club te beschrijven in deze brief, maar ik hoop dat dit duidelijk maakt hoe ik mij op dit moment voel. Ik heb de eer gehad om het shirt van Real voor vier seizoenen te dragen en ik ben dan ook voornamelijk trots op de dingen die ik heb bereikt met mijn teamgenoten."

"Helaas moet ik vertrekken, want dit is niet mijn eigen beslissing geweest", probeert de voorhoedespeler duidelijk te maken. "Na het winnen van de Champions League hoopte ik op een nieuw contract van de club. Er is echter nooit een aanbod gedaan. De afgelopen periode zijn veel leugens verspreid. Ik hecht aan veel dingen waarde en dan hoeft het niet alleen om salaris te gaan."

"Ik hoop een succesvolle periode te beleven bij Manchester United. Daarom ben ik erg blij met deze overstap. United is de enige club waarvoor ik Real Madrid zou verlaten. Louis van Gaal is een geweldige coach en dat heeft hij al bewezen. Ik kijk uit naar de komende samenwerking."