Bilic biedt excuses aan: Ik heb sorry gezegd tegen 'mister' Wenger
"We gaan niet naar Londen om in Harrods te shoppen"

Bilic biedt excuses aan: "Ik heb sorry gezegd tegen 'mister' Wenger"

20-08-2014 10:34

Besiktas-trainer Slaven Bilic heeft zich tijdens de Champions League-kwalificatiewedstrijd tegen Arsenal niet van zijn beste kant laten zien. De Kroaat werd wegens felle kritiek op de arbitrage naar de tribune gestuurd. Na afloop toonde hij berouw.

Bilic heeft na de wedstrijd zijn excuses aangeboden. "Ik heb sorry gezegd tegen de scheidsrechter en tegen mister Wenger. Misschien overdreef ik mijn reactie wat, maar ik ben dit soort situaties ook nog niet gewend", zei de oefenmeester, die hoopt dat hij niet wordt geschorst voor de return in Londen.

"Wij zullen er volgende week klaar voor zijn", ging Bilic verder na de 0-0 in eigen huis. "We zullen meer vertrouwen hebben dan tijdens deze eerste wedstrijd. Voor veel jongens was dit de eerste keer dat zij tegenover zulke grote jongens stonden. Ze vroegen zich af of ze er wel goed genoeg voor waren."

"Nu weten ze dat ze goed genoeg zijn. We gaan niet naar Londen om in Harrods te shoppen, maar we willen - zoals sommigen dat zeggen - onze droom in vervulling laten gaan. Ik zeg eigenlijk liever dat we onze taak en ons plan goed uit moeten voeren in de uitwedstrijd."

Tot onvrede van Arsène Wenger werd Aaron Ramsey met een rode kaart van het veld gestuurd. Bilic is er echter blij mee. "Voor mij is Ramsey de beste speler van Arsenal. We hopen niet alleen, we hebben een plan. Het gaat moeilijk worden, maar niemand kan onze hoop wegnemen."