PSV komt mogelijk donderdag al met transfernieuws: Ik ben positief gestemd
Brands: "Het zou mooi zijn als het alsnog rond komt"

PSV komt mogelijk donderdag al met transfernieuws: "Ik ben positief gestemd"

30-07-2014 19:02
6

De blijvende hoop van PSV op Steven Defour is niet ongegrond. De zaakwaarnemer van de Belg laat woensdag weten dat de transfer van de middenvelder naar Eindhoven op het punt staat om groen licht te krijgen.

Zaakwaarnemer Paul Stefani verwacht donderdagavond al met goed nieuws te kunnen komen. "Omdat FC Porto bijna een nieuwe speler binnen heeft", zegt hij in gesprek met Fox Sports. "Dan komt er meer ruimte in de selectie en het budget en zijn ze bereid Steven te laten gaan. Ik ben positief gestemd." 

Technisch manager Marcel Brands reageert verheugd op het nieuws van de vertegenwoordiger. "Dan weet je meer dan ik", zegt hij blij verrast. "Mijn laatste contact dateert van afgelopen maandag. Het zou mooi zijn als het alsnog rond komt."

Onduidelijk welk bedrag met de naderende transfer is gemoeid, maar PSV heeft afgelopen week duidelijk laten weten niet meer dan vijf miljoen euro te willen betalen. De 26-jarige Rode Duivel moet bij de eredivisonist een belangrijke rol op het middenveld gaan vervullen.