Brands: Ik sluit helemaal niet uit dat Bakkali gewoon bij ons blijft
PSV praat met Atlético over transfer: "Atlético weet wat wij verlangen"

Brands: "Ik sluit helemaal niet uit dat Bakkali gewoon bij ons blijft"

30-07-2014 10:14
24

Zakaria Bakkali verkast mogelijk naar Atlético Madrid. De Spaanse club is in de markt voor het probleemkind van PSV. De Eindhovenaren rekenen erop dat er een akkoord wordt bereikt met de Spaanse kampioen over de transfersom voor het talent, dat werd teruggezet naar het tweede elftal van PSV. De Telegraaf meldde woensdag al dat er een akkoord is bereikt tussen PSV en Atlético.

"Het is zeker nog niet rond, maar Atlético is zeer geïnteresseerd en weet wat wij verlangen. We zouden er met die club daarom wel uit kunnen komen", zegt Marcel Brands in gesprek met Voetbal International. De technische man in Eindhoven heeft echter zijn twijfels of een transfer ook daadwerkelijk plaatsvindt. Brands ziet de Belgisch international niet zomaar voor een vertrek naar Madrid kiezen.

"Om eerlijk te zijn zie ik Zakaria op dit moment niet naar het buitenland vertrekken. Ik sluit helemaal niet uit dat hij gewoon bij ons blijft. Er zijn ook enkele andere clubs in hem geïnteresseerd, maar Atlético is als enige concreet", aldus Brands. De bestuurder hoopt vooral dat er op korte termijn duidelijkheid is over de toekomst van Bakkali, die bij PSV in het bezit is van een contract tot de zomer van 2015.

"Of hij nou voor ons kiest of voor een transfer, er moet nu gewoon duidelijkheid komen. Hij kan zijn contract bij ons nog steeds verlengen en als hij er dan voor kiest om zich met ziel en zaligheid in te zetten voor PSV, is dat prima. Als hij voor een transfer kiest heb ik daar ook vrede mee", aldus Brands tegenover VI.