Berlusconi furieus over 'zoveelste slechte impressie', Inzaghi bekent schuld
"Ik ben boos op mezelf, want het komt door mijn eigen fout en dat van de staf"

Berlusconi furieus over 'zoveelste slechte impressie', Inzaghi bekent schuld

28-07-2014 11:24
9

AC Milan-president en -eigenaar Silvio Berlusconi heeft de ruime nederlaag tegen Manchester City (5-1) naar verluidt niet goed opgenomen. De nieuwe trainer Filippo Inzaghi nam ondertussen de schuld volledig op zich.

Manchester City gebruikte Milan zondag als speelbal en veegde de vloer aan met de gevallen topclub. Twee dagen eerder verloor Milan ook al ruim van Olympiakos Piraeus (3-0). Volgens Tuttosport was Berlusconi furieus over het resultaat tegen de Engelse kampioen. De beleidsbepaler zou vooral ontstemd zijn over 'de zoveelste slechte impressie' tijdens de voorbereiding.

AC Milan stelde afgelopen zomer Inzaghi aan als opvolger van de ontslagen Clarence Seedorf. De Italiaan trok na de oorwassing door City en het verlies tegen Olympiakos het boetekleed aan. "Het is mijn schuld en die neem ik op me", sprak de coach na het duel. "De club weet precies wat we hebben afgesproken. Ik zal met dit team werken als we iedereen terug hebben, dan zullen we zeker niet voor de dag komen zoals in deze twee wedstrijden."

"Alleen door te werken kunnen we terugkeren op een niveau waarop we competitief zijn", vervolgde Inzaghi. "Het is aan mij om de wedstrijd te herzien en iedereen te vragen meer te geven. Ik ben boos op mezelf, want het komt door mijn eigen fout en dat van de staf."