Sno nam verrassende keuze: Ik verwacht wel iets speciaals van hem
"Ik denk dat hij bij Westerlo zijn stempel kan drukken"

Sno nam verrassende keuze: "Ik verwacht wel iets speciaals van hem"

26-07-2014 10:52
3

Evander Sno kan komend seizoen een belangrijke speler worden in de Belgische hoogste afdeling. Volgens analist Aad de Mos, jarenlang in België actief als trainer, heeft Westerlo met de middenvelder een belangrijke slag geslagen.

Westerlo promoveerde afgelopen seizoen naar de Jupiler Pro League en zal naar verwachting vooral tegen terugkeer naar de Tweede Klasse moeten knokken. In Sno, overgekomen van RKC Waalwijk, heeft de club een speler die al eerder met dat bijltje gehakt heeft. De voormalig Ajacied zegde FC Twente en FC Utrecht af.

"Ik verwacht wel iets speciaals van Sno", zegt De Mos in De Telegraaf. "Of ik verbaasd ben over zijn keuze? Hij heeft al zoveel in Nederland meegemaakt, hij kan wel wat frisse lucht gebruiken. Ik denk dat hij bij Westerlo zijn stempel kan drukken."

Ook trainer Van Wijk is volgens De Mos een belangrijke schakel in de strijd om lijfsbehoud. "Van Wijk is tactisch een sterke trainer. Verleden jaar schakelden ze als tweedeklasser Anderlecht uit voor de beker. Hij is een trainer die zijn ploeg perfect neer kan zetten tegen de grote clubs."