Concurrentie voor Modric Real toont zijn ambitie door deze topaankopen te doen
"Het zijn geweldige spelers en ze helpen ons team om zich te verbeteren"

Concurrentie voor Modric "Real toont zijn ambitie door deze topaankopen te doen"

24-07-2014 11:55
5

Luka Modric is tevreden met de komst van James Rodriguez en Toni Kroos naar Real Madrid. Voor de Kroaat betekent het extra concurrentie voor zijn plek op het middenveld. Modric denkt met de aanwinsten een betere kans te hebben op het winnen van zes prijzen in één seizoen.

"Ik heb James Rodriguez en Toni Kroos bekeken tijdens het WK. In mijn ogen waren zij de twee beste spelers van het toernooi", vertelt de Kroatisch international aan Marca. "Het zijn geweldige spelers en ze helpen ons team om zich te verbeteren. Real Madrid heeft zijn ambities laten zien door deze topaankopen te doen. Het is geweldig nieuws voor de selectie, want we willen altijd met de beste spelers voetballen."

"Ook voor de supporters is dit geweldig. Zij krijgen nu nog meer topspelers te zien", gaat de spelverdeler verder. "Elke competitie en elke prijs is belangrijk voor Real Madrid. Het zou te gek zijn om alle zes titels te winnen. Maar dat zal enorm lastig worden. We zullen in de strijd om de zes titels van enorm sterke tegenstanders moeten winnen. De druk bij Real is echter niet anders dan normaal."