Aanvaller blij met Van Gaal: Ik kan weer met een schone lei beginnen
"Het is geweldig om terug te zijn"

Aanvaller blij met Van Gaal: "Ik kan weer met een schone lei beginnen"

22-07-2014 17:43
6

Wilfried Zaha hoopt in de voorbereiding op het nieuwe seizoen Louis van Gaal te overtuigen van zijn kwaliteiten. Onder David Moyes kreeg de aanvaller geen echte kans in de selectie van Manchester United. De 21-jarige kwam niet verder dan vier optredens in een half seizoen.

Uiteindelijk werd Zaha verhuurd aan Cardiff City. "Het is geweldig om terug te zijn", vertelt de voorhoedespeler op de officiële website van zijn werkgever. "Er hangt hier een geweldige sfeer, iedereen werkt hard en ik kijk er naar uit om aan het nieuwe seizoen te beginnen. Spelen voor Cardiff was een goede ervaring voor mij. Ik voel dat ik terug ben gekomen als een betere speler."

Zaha is tevreden met de aanstelling van Van Gaal. "Voor mij voelt het alsof ik weer met een schone lei kan beginnen. Ik zal er alles aan doen om de manager te overtuigen en mijn plek in de selectie af te dwingen. Ik kan niet meer dan doen mijn best. Ik wil er achteraf zeker van kunnen zijn dat ik er alles heb gedaan om Van Gaal te overtuigen."