'Man Utd en Van Gaal hopen op doorbraak na succesvolle transfer Arsenal'
Engelsen willen Chileen snel vastleggen

'Man Utd en Van Gaal hopen op doorbraak na succesvolle transfer Arsenal'

12-07-2014 10:44
3

In navolging van landgenoot Alexis Sanchez lijkt ook Arturo Vidal op weg naar de Premier League. Manchester United hoopt op een doorbraak in de onderhandelingen over een transfer van de Chileense middenvelder.

Manchester United jaagt al even op Vidal, maar door onder meer het WK kwam een overgang tot op heden nog niet rond. Het is echter duidelijk dat de Engelse club er veel aan gelegen is om de topspeler aan de gelederen toe te voegen. Naar verluidt is daarvoor een bedrag van zo'n 45 miljoen euro nodig.

De Daily Mail meldt dat Manchester United hoopt dat de transfer snel kan worden afgerond, nadat Arsenal afgelopen donderdag Sanchez vastlegde. De twee Chilenen delen in Fernando Felicevich dezelfde zaakwaarnemer en de vertegenwoordiger zou vrijdag al naar Manchester zijn afgereisd om te gesprekken te starten.

De 27-jarige Vidal heeft bij Juventus nog een contract tot medio 2017. Hij heeft er drie seizoenen bij De Oude Dame op zitten, daarin was hij goed voor 28 goals in 96 wedstrijden. Ook Angel Di Maria zou nog op het verlanglijstje van de Mancunians staan. In die strijd hebben zij echter concurrentie van Paris Saint-Germain.