Bosz vindt Lang-uitspraken onverstandig: 'Ik vond dit niet de juiste reactie'

Bosz vindt Lang-uitspraken onverstandig: 'Ik vond dit niet de juiste reactie'

10 mei - 12:43
1

Peter Bosz is niet te spreken over de wijze waarop Noa Lang zich via Instagram heeft uitgelaten over de medische staf van PSV. De trainer van de landskampioen noemt de post van zijn aanvaller onverstandig. 

Lang heeft al het hele seizoen te maken met hamstringproblemen. Sinds begin dit jaar staat hij aan de kant. Na het behalen van de titel deed de Oranje-international zijn verhaal op Instagram. De vleugelaanvaller beweerde dat er tot drie keer toe een verkeerde diagnose is gesteld door de medische staf van de club. 

PSV liet in een reactie kort daarop al weten zich daar niet in te herkennen. Op de persconferentie van vrijdag gaat Bosz er nog eens op in. "Ik vond het niet verstandig van Noa", zegt de trainer, opgetekend door De Telegraaf. 

"Ik begrijp wel dat hij een keer wat wilde zeggen. Als je al het hele seizoen je mond houdt en mensen van alles over je zeggen en schrijven, dat hij dan ook een keer wat van zich wilde laten horen. Maar ik vond dit niet de juiste reactie en ook niet het juiste podium om dit weg te zetten", besluit Bosz dat onderwerp. 

Komende zondag kan Bosz geen beroep doen op Lang. Dan speelt PSV de uitwedstrijd tegen Fortuna Sittard. Eerder dit seizoen wonnen de Eindhovenaren met 3-1 van de Limburgers. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.