Nilsson na gelijkspel tegen Anderlecht: “Nam op het einde verkeerde beslissing”

Nilsson na gelijkspel tegen Anderlecht: “Nam op het einde verkeerde beslissing”

6 mei - 21:28
1

Gustaf Nilsson, de spits van Union SG, blikt terug op het 0-0 gelijkspel tegen RSC Anderlecht. Nilsson baalt ervan dat Union gelijkspeelde in de Brusselse derby tegen paars-wit. Nilsson verwijt vooral zichzelf na het doelpuntloze gelijkspel.

Nilsson baalt dat Union niet kon winnen van Anderlecht. “Ik ben teleurgesteld, want we hadden genoeg kansen om te winnen. Jammer dat ik op het einde de verkeerde beslissing nam. Ik had met meer power moeten schieten”, citeert Het Nieuwsblad Nilsson.

“Tijdens de rust werd er gezegd dat we meer agressiviteit moesten tonen en voor de bal moesten gaan. In de tweede helft speelden we dan beter en creëerden we meer kansen, maar alleen scoorden we niet. De volgende wedstrijd is tegen Club Brugge, maar eerst focussen we op de bekerfinale. We willen een prijs winnen”, besluit Nilsson.

Union neemt het donderdag 9 mei op tegen Royal Antwerp FC in de finale van de Croky Cup in het Koning Boudewijnstadion. Na de bekerfinale gaat Union op bezoek bij Club Brugge in het Jan Breydelstadion.