Riemer laat zich uit over de titelfavorieten van de Jupiler Pro League

Riemer laat zich uit over de titelfavorieten van de Jupiler Pro League

4 mei - 08:35 Laatste update: 08:50
1

Meerdere clubs zijn in de race voor de Jupiler Pro League-titel. Union SG, Club Brugge en RSC Anderlecht zijn nog volop in de strijd verwikkeld. Anderlecht-trainer Brian Riemer deed uitspraken over de titelkandidaten.

De coach heeft nog geen idee wie de titel kan gaan pakken. ''Wie het wordt weet ik niet, maar het zullen een paar magische momenten zijn die beslissen over het kampioenschap'', vertelde Riemer aan Het Laatste Nieuws.

Magische momenten blijken in het verleden doorslaggevend te zijn geweest. ''Een geweldige individuele actie, een knal vanop dertig meter, een doelman die een strafschop pakt in de laatste seconden. Een moment zoals Toby Alderweireld er eentje had vorig seizoen'', zei Riemer.

De trainer hoopt dat zijn team die momenten pakt. ''Wie de held wil worden moet nu opstaan. Dolberg, Schmeichel, Dreyer, Rits, Delaney en waarom onze jonge gasten niet. Zíj moeten nu opstaan en hun moment pakken om het verschil te maken'', aldus Riemer.

Anderlecht voetbalt aankomende zondag tegen Union SG in de Play-Offs, één van de andere titelkandidaten in de Jupiler Pro League.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.