Hayen heeft bijgeloof bij Club Brugge? Kerkhofs merkt bijzonder ritueel op

Hayen heeft bijgeloof bij Club Brugge? Kerkhofs merkt bijzonder ritueel op

1 mei - 11:09 Laatste update: 11:57
12

In het voetbal draait het vaak om details en bijgeloof, en dat blijkt eens te meer het geval te zijn bij Club Brugge's assistent-coach Nicky Hayen. Een recent opgemerkte gewoonte van Hayen heeft de aandacht getrokken van podcasthost Sam Kerkhofs.

Hayen draagt al acht opeenvolgende wedstrijden dezelfde grijze trui langs de zijlijn. Volgens Kerkhofs heeft deze trui alvast een positief effect gehad, aangezien Club Brugge in die periode ongeslagen is gebleven. 

Voorafgaand aan de wedstrijd tegen KRC Genk droeg Hayen nog een zwarte trui uit de Club Brugge-collectie, maar tijdens de wedstrijd zelf keerde hij terug naar zijn geliefde grijze trui. Het ziet ernaar uit dat Hayen een geluksbrenger heeft gevonden. Denk maar aan Pep Guardiola die lange tijd dezelfde trui droeg. 

Met de halve finales van de Conference League tegen Fiorentina voor de boeg, zal Hayen hoogstwaarschijnlijk de trui in zijn valies gestoken hebben. Dat gelooft ook Sam Kerkhofs, te gast bij Extra Time. 

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Sporza (@sporza.be)

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.