Opvallende statistiek Club Brugge: In Champions’ Play-offs elf doelpuntenmakers

Opvallende statistiek Club Brugge: In Champions’ Play-offs elf doelpuntenmakers

30 april - 17:57
17

Club Brugge laat dit seizoen een indrukwekkend staaltje teamwerk zien, waarbij het gevaar niet slechts van één speler komt, maar vanuit alle hoeken. Met maar liefst elf verschillende doelpuntenmakers in de Champions' Play-offs benadrukt Club Brugge haar vorm.

Veelzijdigheid en collectieve kracht. Waar voorheen spelers als Hans Vanaken en Andreas Skov Olsen de hoofdrol speelden, is de club nu geoliede machine geworden, met doelpunten die letterlijk van overal komen.

De cijfers spreken voor zich: met zestien gescoorde goals in de Champions' Play-offs heeft Club Brugge een hele ploeg die bijdraagt aan de score. Spelers zoals Jutglà, Thiago, Vetlesen, Meijer, Sabbe en Mechele laten zien dat ze allemaal hun steentje bijdragen aan het succes. 

Aanvallers, middenvelders en verdedigers hebben het net al weten te vinden, met in totaal zes verschillende spelers uit die linies die hebben gescoord. En opmerkelijk genoeg heeft zelfs Hans Vanaken nog niet zijn stempel gedrukt met een doelpunt.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.