El Khannouss houdt transfertoekomst voor zich: Maar ik leer nog geen Spaans

El Khannouss houdt transfertoekomst voor zich: "Maar ik leer nog geen Spaans"

30 april - 10:18
2

De supporters van KRC Genk genieten de komende weken best nog eens extra hard van Bilal El Khannouss. Het heeft er namelijk alle schijn van dat het goudhaantje deze zomer andere oorden opzoekt. In Extra Time wilde de middenvelder nog niet al te diep in zijn kaarten laten kijken, maar een transfer zit eraan te komen. 

Als gast bij Extra Time viel het te verwachten dat de toekomst van El Khannouss aan bod zou komen. Dat gebeurde via de 'ja-nee'-vragen, die gesteld werden aan jeugdvriend Noah Sadiki. Toen de speler van Union Saint-Gilloise de vraag kreeg voorgeschoteld welke club goed zou passen bij El Khannouss, antwoordde die vrij prompt: "Bayer Leverkusen".

Weet Sadiki mogelijk meer? Aan tafel bij Extra Time probeerden Filip Joos en Wesley Sonck hem de pieren uit de neus te halen, maar El Khannouss liet niets los. "Eerst nog vier matchen bij Genk", bleef hij op de oppervlakte. Hoogstwaarschijnlijk worden dat zijn laatste vier duels voor de Limburgers. 

In de wandelgangen had Joos opgevangen dat El Khannouss momenteel druk bezig is om Spaans te leren. Dat is echter niet waar, riposteerde die laatste. "Nog niet", herhaalde hij mysterieus. Het zou dus kunnen dat El Khannouss effectief op weg is naar Leverkusen, waar met succescoach Xabi Alonso een Spanjaard aan het roer staat, maar voorlopig blijft dat giswerk. Na het seizoen zou er veel duidelijk moeten worden.