Boeckx en Degryse over Orban: ''Hoger dan 25 miljoen is niet te verwachten''

Boeckx en Degryse over Orban: ''Hoger dan 25 miljoen is niet te verwachten''

13-11-2023 14:40 Laatste update: 14:51
20

Bij KAA Gent gaat het goed in de Jupiler Pro League, waar ze momenteel op de derde plaats staan. In de voetbalpodcast 'Vier-Nul' wordt het behoud van spits Gift Orban echter ter discussie gesteld. Franck Boeckx en Marc Degryse hebben een duidelijke mening daarover.

Aster Nzeyimana vroeg aan Boeckx of Gent nog steeds 25 miljoen euro kan krijgen voor Orban, iets wat in de afgelopen transferperiode mogelijk leek. ''Ik denk dat elke Belgische club die een bod krijgt van 25 miljoen, alleen maar kan verliezen bij het weigeren ervan'', vertelde Boeckx.

Marc Degryse beschreef ook het karakter van Orban, wat mogelijk niet meehelpt. ''Orban is gewoon een eenzaat. Op het veld en in de kleedkamer blijkbaar ook. Na een paar speeldagen zat hij al met een transfer in zijn hoofd en je hoort dat dat stoort, en dat is ook zo'', voegde Degryse toe.

Orban was dit Jupiler Pro League-seizoen 3 keer trefzeker voor KAA Gent in 11 matchen. Daarnaast scoorde de aanvaller 4 maal in 3 Conference League-matchen.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.